Ønsker du jobb?

Er du et talent og leter etter jobb?
La oss hjelpe deg å finne veien til din drømmestilling.

Personlig råd/info til jobbersøkeren:

Å finne riktig jobb kan være utfordrende. Gjennom mange år føler vi å ha funnet oppskriften på en prosess som er motiverende og positiv for deg som jobbsøker. Dette betyr at du skal holdes informert, bli behandlet rettferdig og sist, men ikke minst bli respektert hele veien. Prøv oss, så skal vi vise deg at jobbsøk kan være spennende og lærerikt.

Vaare_omraader

Elektro

Vi har drevet med Elektro siden begynnelsen. Vi har stillinger innen alt fra: bygg, service, industri til høyspent og offshore. Ønsker du kontakt med en som kan faget, er du kommet riktig. Søk på aktuelle stillinger eller ta kontakt for mer informasjon om mulighetene som finnes.

Rørlegger

Vi har stadig ledige stillinger som rørleggere til prosjekter i bygg, anlegg og industri. I hovedsak leverer vi til større byggprosjekter og industriservice. Alle rørleggere hos oss skal ha fagbrev og minimum 2 års erfaring etter fagprøve.

Ufaglært

Vi leverer også til stillinger som ikke krever fagbrev eller spesialkompetanse, om det skulle være flyttehjelp, lagermedarbeider eller hjelpearbeider på byggeplass. Har du lite kjennskap til mulighetene her, men ønsker å vite mer? Ta kontakt for en rådgivningstime.

Hva passer jeg til?

Det kan være vanskelig å vite hva man vil gjøre, eller hva man kan gjøre for den saks skyld. Derfor gir vi karriereveiledning til våre jobbsøkere, helt gratis! Det er ikke alle som har et konkret fagbrev, eller en profesjonsutdannelse. Våre dyktige rådgivere kan hjelpe deg finne en stilling som passer med dine ambisjoner, erfaringer og som du er motivert for. Usikker? Du har ingenting å tape på å prøve.

Ønsker du vite mer om deg selv?

Vi er sertifisert innenfor bruk av markedsledende personlighet- og evnetester. Kanskje du skal i et viktig jobbintervju og ønsker å vite mer om dine styrker og svakheter før intervjuet? Personlighets- og evnetester kan si mye om din atferd, og hvilke roller og yrker du kan passe til. Det er også et ypperlig supplement til en karriereveiledning. Testene vi bruker kommer fra det tyske selskapet CUT-E og er ansett som en av de mest pålitelige testene på markedet. Inkludert får du en rådgivningstime med en av våre personalrådgivere. 

Ta ubegrenset med tester for 1999,-. Send mail til kristoffer@northpersonnel.no for påmelding.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post: kristoffer@northpersonnel.no

Telefon: +47 928 16 581