OM OSS

VÅRT OPPDRAG: sikre våre oppdragsgivere stabilt, kompetent og engasjert personale i tråd med våre verdier:

Om oss

Fra starten av, har vår forretningsidé vært å levere tjenester som er kvalitetssikret av rådgivere med forståelse og kompetanse for det feltet de representerer. Vår «no bullshit»-policy er kjernen i vår virksomhet; vi tror på å være ærlige og direkte, uten å skjule mangel på kompetanse bak komplekse ord og modeller. Dette er en tilnærming våre samarbeidspartnere har verdsatt og støttet i en årrekke

Når vi engasjerer oss som HR-ressurs, sikrer vi at alle involverte parter er motiverte og engasjerte for oppgavene de skal utføre. Hvorfor? Fordi våre rådgivere tar sitt ansvar personlig. De investerer tid, kunnskap og tillit i hvert prosjekt, og etablerer en sterk forbindelse med både kunder, deres ansatte og ikke minst, deres behov. Dette personlige engasjementet sikrer at vi kan levere resultater som skiller oss fra tradisjonelle salgsorienterte virksomheter.

Våre medarbeidere er utstyrt med nødvendige kurs, vilkår og rammer for å maksimere verdien de leverer til våre kunder. Vi skal alltid ha en liten og effektiv administrasjon, slik at vi kan kanalisere mest mulig verdi tilbake til de vi betjener.

Kristoffer Holand

Administrerende direktør

Kristoffer er gründer og leder av North Personnel.  Han har en bakgrunn som elektriker, men har senere vært involvert i og ledet firmaer i ulike bransjer. Er utdannet innen personalledelse, med spesialisering i rekruttering. Alle som er involvert med Kristoffer vet at han ofte har godt humør og trives med en uformell tone. Han er glad i lange samtaler om tykt og tynt og holder lange “foredrag” om det som interesserer han. 

På fritiden er han en ivrig klatrer og friluftsmann. Elsker all type aktivitet og har stor tro på at en aktiv kropp styrker sinnet.

Eirik Sælør

Daglig leder

Eirik Sælør, vår ekstraordinære leder med mange år som profesjonell wrestler i utlandet. Han bringer enestående utholdenhet, effektivitet og teamånd til vårt team. Eirik løser komplekse problemer med letthet og inspirerer oss alle til suksess. Hans lidenskap for mennesker og utfordringer gir ham en unik tilnærming til arbeidet. Vi er takknemlige for å ha Eirik ombord og hans verdifulle bidrag til vår og deres suksess.

Jens Kristian Folkestad

Kundeansvarlig

Med bakgrunn fra servicetekniker og dykkebransjen har Jens Kristian solid erfaring med å etablere og vedlikeholde sterke relasjoner med et bredt spekter av kunder.

Jens Kristian er opptatt av å
opptre profesjonelt samtidig som han får være sitt joviale selv. Har en bachelor i
Organisasjonspsykologi, HR og Ledelse fra BI.

Villmarksliv, fotball og dykking er en stor del av fritiden, i tillegg til å sørge for kvalitetstid med familie
og venner.

Milena Vasic

HR-Rådgiver

Milena jobber som HR-rådgiver hos North, og bringer med seg en bakgrunn som spenner over service, forretningsadministrasjon, markedsføring, og menneskelige ressurser. Hennes utdannelse fra University of Buckingham og International Business School har utstyrt henne med dyptgående kunnskap innen ledelse og administrasjon.

Før sin karriere i HR og rekruttering, utmerket Milena seg som profesjonell volleyballspiller og trener. Denne erfaringen har ikke bare skjerpet hennes evne til hardt arbeid, disiplin og ansvarlighet, men også styrket hennes samarbeidsferdigheter. Med over to tiår i idretten, tilfører Milena dynamikk og perspektiv til teamet vårt.

På fritiden finner Milena glede i å utforske naturen og delta i ulike sportsaktiviteter. Hun er også en filmentusiast som verdsetter kvalitetstid med venner.

Kine Tøraasen

HR-assistent

Kine jobber som HR-assistent og FSE-instruktør hos North, og vil bidra med relevant opplæring for våre kunder og deres ansatte.

Hun fullfører for øyeblikket sin bachelorgrad i HR, organisasjonspsykologi og ledelse ved Høyskolen Kristiania.

Kine er lidenskapelig opptatt av strukturerte prosesser i både kunde- og kandidatrelasjoner, med et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd.

Med sin bakgrunn som elektriker, hvor hun ble tildelt fagprøvemedaljen, bringer hun verdifull erfaring til selskapet. Å integrere hennes faglige kompetanse i elektrofaget inn i North, er et tilskudd vi setter stor pris på og som bidrar til verdiskapning for teamet vårt.

Katarzyna Kubacka

Regnskapsmedarbeider

Katarzyna jobber som regnskapsmedarbeider i North, og hun er i prosessen med å utvide sin kompetanse ved å bli autorisert regnskapsfører gjennom Handelshøyskolen BI. Dette bygger på hennes solide akademiske fundament, inkludert en mastergrad i juss.

Som regnskapsmedarbeider er hun en ekspert i sitt fagfelt og bidrar betydelig til vårt arbeid.

Katarzyna er kjent for sin dyktighet i regnskapsspørsmål og er en svært hjelpsom og støttende kollega. Hun er alltid klar til å bistå med spørsmål om lønn og fakturering, og bringer et varmt smil og dyp faglig forståelse til enhver interaksjon. Hennes kombinasjon av profesjonell ekspertise og utmerket kundeservice gjør henne til en uvurderlig del av vårt team.

Kristina O. Kristoffersen

Administrativ HR-rådgiver

Kristina jobber som administrativ HR-rådgiver på tvers av selskapet, hvor hun tar seg av juridiske spørsmål, bistår ledelsen og bidrar til innovasjonsarbeidet. Hun har erfaring som teamleder med kunnskaper i kundepleie og rekruttering, er en DNV-sertifisert rekrutterer, og har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania.

Kristinas interesse for teknologi og HR beriker hennes arbeid, og hun er kjent for å fremme sterke relasjoner og et inkluderende miljø på arbeidsplassen.

På fritiden liker Kristina å engasjere seg i kreative hobbyer, holde seg aktiv med trening og vintersport, og hun har en interesse for film.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post

kristoffer@northpersonnel.no

Telefon

+47 928 16 581