OM OSS

VÅRT OPPDRAG: sikre våre oppdragsgivere stabilt, kompetent og engasjert personale i tråd med våre verdier:

Om oss

Fra starten av, har vår forretningsidé vært å levere folk som er kvalitetssikret av rådgivere med forståelse og kompetanse for det feltet de representerer. Vi har en «no bullshit» policy, som sier at vi alltid skal si det som det er og ikke skjule inkompetanse bak fine ord og modeller. Det tror jeg alle våre samarbeidspartnere etter over 5 år kan si seg enige i at vi gjør.

Kandidater som går gjennom rekruttering- eller bemanningsløpet hos oss skal være motiverte for jobben de skal inn i. Hvorfor? Fordi alle rådgivere her skal ta jobben sin personlig. De skal ha eierskap til kandidatene og prosjektene sine på et personlig plan. Det vil si at de skal ha tid, kompetanse og tillit til å gjennomføre jobben skikkelig. 

På denne måten kan vi skille oss fra å være nok en salgsbedrift som maskerer seg som noe annet.

Våre ansatte skal alltid ha de kursene, vilkårene og rammene de trenger for å gi våre kunder mest mulig verdi for sin investering. Vi skal alltid ha en liten administrasjon slik at mesteparten av verdien går tilbake til våre kunder.

Kristoffer Holand

Administrerende direktør

Kristoffer er gründer og leder av North Personnel.  Han har en bakgrunn som elektriker, men har senere vært involvert i og ledet firmaer i ulike bransjer. Er utdannet innen personalledelse, med spesialisering i rekruttering. Alle som er involvert med Kristoffer vet at han ofte har godt humør og trives med en uformell tone. Han er glad i lange samtaler om tykt og tynt og holder lange “foredrag” om det som interesserer han. 

På fritiden er han en ivrig klatrer og friluftsmann. Elsker all type aktivitet og har stor tro på at en aktiv kropp styrker sinnet.

Eirik Sælør

Daglig leder

Eirik Sælør, vår ekstraordinære leder med mange år som profesjonell wrestler i utlandet. Han bringer enestående utholdenhet, effektivitet og teamånd til vårt team. Eirik løser komplekse problemer med letthet og inspirerer oss alle til suksess. Hans lidenskap for mennesker og utfordringer gir ham en unik tilnærming til arbeidet. Vi er takknemlige for å ha Eirik ombord og hans verdifulle bidrag til vår og deres suksess.

Jens Kristian Folkestad

Kundeansvarlig

Med bakgrunn fra servicetekniker og dykkebransjen har Jens Kristian god erfaring med å etablere og
vedlikeholde gode relasjoner med kunder fra forskjellige nasjonaliteter. Jens Kristian er opptatt av å
opptre profesjonelt samtidig som han får være sitt joviale selv. Har en bachelor i
Organisasjonspsykologi, HR og Ledelse fra BI.

Villmarksliv, fotball og dykking er en stor del av fritiden, i tillegg til å sørge for kvalitetstid med familie
og venner.

Milena Vasic

HR-Rådgiver

Milena er en av våre beste headhuntere og har et godt øye for nye talenter som er aktuelle for våre oppdragsgivere. Hun har hovedsakelig jobbet innen forretningsadministrasjon, markedsføring og med menneskelige ressurser. Tidligere har hun vært profesjonell volleyballspiller og volleyball trener for voksne.

Takket være hennes 20 år lange idrettskarriere, har hun lært å legge ned hardt arbeid for å nå mål, være disiplinert og ansvarlig, opprettholde god lagånd og jobbe sammen med andre

Katarzyna Kubaca

Regnskapsmedarbeider

Katarzyna har bakgrunn som regnskapsmedarbeider og en master i juss. Hun hjelper deg gjerne med spørsmål rundt lønn og fakturering. Du vil bli møtt med godt humør og god faglig forståelse når du tar kontakt med Katarzyna.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post

kristoffer@northpersonnel.no

Telefon

+47 928 16 581