Trenger du folk?

For å finne den rette kandidaten kreves det
kompetanse og kunnskap om fagområdet. Det har vi!

Din samarbeidspartner

Våre personalrådgivere har selv jobbet i bygg- og anleggsbransjen som fagarbeidere og spesialister. Dette gjør at vi vet hva som er viktig for deg og for dine ansatte.

Krav til kompetanse

Vi i North Personnel har spesialisert oss på svært bransjespesifikk rekruttering, og er en av få i Norge som har krav til fagkompetanse hos våre rekrutterere.

Vaare_omraader

Elektro

Vi leverer elektrikere gruppe L til bygg, anlegg, industri og offshore. Typiske oppdrag vi leverer til er byggeprosjekter, service og offshoreservice. Alle våre elektrikere har de godkjenninger som kreves.

Rørlegger

Vi leverer rørleggere til prosjekter i bygg, anlegg og industri. I hovedsak leverer vi til større byggprosjekter og industriservice. Alle rørleggere har fagbrev og minimum 2 års erfaring etter fagprøve.

Ufaglærte

Noen ganger trenger du ikke en med fagbrev, eller en som har spesialkompetanse. Du trenger en som er motivert, hardtarbeidende og som ønsker å få jobben gjort. Om det skulle være en hjelpearbeider, lagermedarbeider eller flyttehjelp. Kontakt oss, så skal vi hjelpe deg løse ditt behov.

Ønsker du kandidat til fast ansettelse?

Vi har dyktige rådgivere som løpende jobber med rekrutteringsoppdrag på vegne av våre samarbeidspartnere.

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder identifisere de personlige egenskapene og kompetansekravene en stilling krever. 

Med tilgang til alle markedsledende kanaler, samt et bredt nettverk, når vi ut til kandidater som ellers ville vært utfordrende å finne.

Er det ønskelig, gjennomfører vi også personlighets- og evnetester på vegne av våre kunder. Systemet vi er sertifisert i heter CUT-E og er markedsledende innenfor dette feltet.

Ønsker du tilbud og innføring i hvordan vi gjennomfører en rekruttering, ta kontakt! Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne rett person.

Våre verdier

VI SØRGER FOR RETT PERSON PÅ RETT STED

Vi er opptatt av å ha løpende kommunikasjon med både oppdragsgiver og arbeidstaker. Det gjør at behovet for nødvendige endringer i f.eks. stillingsinstrukser og andre behov, blir behandlet omgående og videreformidlet til de det angår. Alle våre bemanningsrådgivere har jobbet direkte eller indirekte med bransjen de representerer. 

På bakgrunn av dette, har vi god kjennskap til hvilke offentlige retningslinjer du som oppdragsgiver må følge i en bemanningsprosedyre, og hvilke rettigheter og plikter din nye medarbeider har.

– Kristoffer Holand, Daglig leder, North Personnel

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

E-post: kristoffer@northpersonnel.no

Telefon: +47 928 16 581