VÅRT OPPDRAG

Kvalitetssikret arbeidskraft med kompetanse

Vår forretningside er å levere arbeidskraft som er kvalitetssikeret, og som innehar den kompetanse som markedet etterspør. Et viktig fokusområde er å legge til rette så våre ansatte er motiverte, og inneforstått med hva som kreves i et stadig skiftende arbeidsmiljø. Våre ansatte får markedsledende vilkår, vi kan derfor få tak i de beste. Det koster oss kanskje marginer, men vi ønsker en bærekraftig bedrift som blir prioritert som partner av seriøse bedrifter med faget i fokus. Vi skal alltid ha en liten administrasjon, slik at mesteparten går tilbake til de som jobber ute.

Etablert i 2014

North Personnel ble etablert på bakgrunn av markedets utfordringer og behov for bedre ressurskontroll av fagpersonnel.

Bransjekunnskap

Bak selskapet står folk med bransjeerfaring som derfor også kjenner bransjens behov godt

Seriøs aktør

Vi er en stabil, ærlig og seriøs samarbeidspartner. Det er derfor viktig for oss at vår praksis er i tråd med aktuelt regelverk og regulering.

Kristoffer Holand

DAGLIG LEDER

Tok fagbrev som elektriker i 2008, har siden den gang tatt bachelor i innovasjon, og forretningsutvikling ved Markedshøyskolen i Oslo. Han har spesialisert seg innenfor rekruttering og arbeidsmotivasjon. Siden 2012 har han jobbet som prosjektleder for flere prosjekter mot bedriftsmarkedet, og operert som salgssjef i telecom bransjen. Siden 2015 har Kristoffer vært daglig leder av North Personnel.

E-post: kristoffer@northpersonnel.no
Telefon: 92816581

Jovana Vranjesevic

PERSONALRÅDGIVER

Utdannet sosionom og for tiden Master student på deltid i Human Resources Management og Ledelse på BI. Jovana har flere års erfaring fra arbeidsformidling i offentlig sektor og er en initiativrik relasjonsbygger med høy språkkompetanse og gode kommunikasjonsferdigheter. Målrettet og ambisiøs, med evnen til å jobbe systematisk og grundig for å oppnå gode resultater og tilfredsstille både kunder og ansatte.

E-post: Jovana@northpersonnel.no
Telefon: 940 87 577

Ivo Myhre

PERSONALRÅDGIVER

Bakgrunn i samfunnsøkonomi og bred erfaring innen prosjektledelse. Ivo er opptatt av god kommunikasjon, ser det store bildet, og vet hva som skal til for å komme i mål. Han har flere års erfaring med utvikling av av medarbeidere og prestasjonskulturer. Kunder og ansatte som forholder seg til Ivo vet at de blir hørt og sett av en som bryr seg om alle parter.

E-post: Ivo@northpersonnel.no
Telefon: 940 85 473

Mari Rosvoll Viken

REGNSKAPSMEDARBEIDER

Bakgrunn fra handelshøyskolen BI i Trondheim og studerer for tiden master i økonomi og ledelse ved handelshøyskolen BI i Oslo. Har du spørsmål vedrørende lønn eller faktura kan du alltid ta kontakt med Mari.

E-post: Lonn@northpersonnel.no
Telefon: 940 85 224

Vi er eksperter på mange områder

Vi sitter på mye kompetanse innen rekruttering, bemanning, hms, arbeidsrett og markedsføring av stillinger. Hvis du ikke ønsker noe spesifikt, men bare ønsker å ta en uformell prat, så håper vi du tar kontakt. Ingen forespørsel er for liten eller for stor.