+47 928 16 581 kristoffer@northpersonnel.no, Frydenbergveien 46b, 0575 Oslo

KVALITETSBEVISSTREKRUTTERING OGBEMANNING

For å finne den rette kandidaten kreves det kompetanseog kunnskap om fagområdet. Det har vi.

KVALITETSBEVISSTREKRUTTERING OGBEMANNING

For å finne den rette kandidaten kreves det kompetanseog kunnskap om fagområdet. Det har vi.

BEMANNING

Vi hjelper deg å finne din nye fagarbeider innenfor:

ElektromontørVi leverer elektrikere gruppe L til bygg, anlegg, industri og offshore. Typiske oppdrag vi leverer til er byggeprosjekter, service og offshoreservice. Alle våre elektrikere har de godkjenninger som kreves.

HjelpemontørVi leverer hjelpemontører til prosjekter og jobber der det ikke er behov for fagbrev. Det kan være enkle oppgaver som kabeltrekking, kanaler, og føringsveier.

MontørVi leverer montører som kan jobbe som bas for våre egne, eller andre montører. De har erfaring med delegering av oppgaver, bestilling av materiell og kontakt med annen ledelse.

ProsjektlederVi leverer fagpersoner med administrativ erfaring til dine prosjekter. Vi har ressurser innen alt, fra prosjektledelse og planlegging, til kontroll og kvalitetssikring og selvfølgelig KS/HMS.

REKRUTTERING

For å finne den rette kandidaten kreves det kompetanseog kunnskap om fagområdet. Det har vi.

Vi har dyktige medarbeidere som står klare til å hjelpe deg. Alle våre kandidater er kvalitetssikret av en rekrutteringsrådgiver med eget fagbrev.

  • Egen Erfaring

    Våre rekruttere har selv jobbet i bygg og anleggsbransjen som fagarbeidere. Dette gjør at vi vet hva som er viktig for deg og for dine ansatte.

  • Krav til kompetanse

    Vi i North Personnel har spesialisert oss på svært bransjespesifikk rekruttering, og er en av få i Norge som har krav til fagkompetanse hos våre rekrutterere.

Vi har nå brukt North Personnel til innleie av mannskap siden sommeren 2015. I denne perioden har vi leid inn till korte og lengre oppdrag. Vi har i all hovedsak positiv erfaring med de innleide fra North. Kristoffer som kontaktperson er veldig serviceinnstilt, lett tilgjengelig og enkel å prate med.

Anders Guneriussen

Daglig leder AG Installasjon
Vi har nå i leid mannskap av North Personnel i ca 2,5 år, der vi har hatt alt fra 1-8 innleide samtidig. De innleide har vært av forventet kvalitet, og vi har hatt positive erfaringer med North Personnel. Dette i stor grad grunnet at Kristoffer har vært veldig serviceinnstilt, samt at Kristoffer har hatt god oppfølging med utleiegutta ukentlig. I tillegg har vi og ansatt en av de innleide etter en lengre innleieperiode, og vi er meget fornøyd med vedkommende.

Miro Brnic

Prosjekt Leder O.Stabell Elektriske

VÅRE VERDIER

VI SØRGER FOR RETTPERSON PÅ RETT STED

Vi er opptatt av å ha løpende kommunikasjon med både oppdragsgiver og arbeidstaker. Det gjør at behovet for nødvendige endringer i f.eks. stillingsinstrukser og andre behov, blir behandlet omgående og videreformidlet til de det angår. Alle våre bemanningsrådgivere har jobbet direkte eller indirekte med bransjen de representerer.De har derfor god kjennskap til hvilke offentlige retningslinjer som du som oppdragsgiver må følge i en bemanningsprosedyre og din nye medarbeiders rettigheter og plikter.- Kristoffer Holand, Daglig leder North Personnel